Inger Johansen

Statsautoriseret fodterapeut

Jeg har været statsautoriseret fodterapeut siden 2008 og har et højt fokus på imødekommende og kvalitetsbevidst service i min klinik. Det er vigtigt for mig, at folk har det godt og føler sig hjemme og generelt har det godt, når de går herfra. 

Vælg det bedste for dine fødder

I Danmark findes der kun én statsanerkendt uddannelse for forebyggelse og behandling af fodproblemer. De statsautoriserede fodterapeuter er professionelle behandlere med speciale i fødder. Statsautoriserede fodterapeuter som mig har indsigt i sammenhængen mellem dine fødder og resten af kroppen.

I min fodklinik kan du få behandlet stort set alle fodproblemer. Din læge kan henvise til behandling med tilskud fra den offentlige sygeforsikring. Regelmæssige besøg hos en fodterapeut er forebyggende, så dine fødder kan forblive sunde hele livet.

Vi er Danmarks eneste kvalificerede behandlere i forbindelse med diabetes, nedgroede negle og arvæv. En fodterapeut klipper og former dine negle på den korrekte måde. Det giver pæne fødder og sikrer, at neglene gror rigtigt. Hård hud og ligtorne bliver fjernet nænsomt og effektivt. Samtidig får du professionel vejledning om, hvordan du bedst plejer dine fødder.

Alm. behandling

Behandlingen starter med at fødderne sprittes af, neglene bliver klippet og pudset, hård hud fjernes samt eventuelle problemer som ligtorne m.m. Behandlingen afsluttes med en let fodmassage.

Varighed: 35-45 min.

Luksus behandling

Behandlingen starter med et 5-6 minutters fodbad. Derefter får dine fødder maske på, mens jeg ordner negle, hård hud og eventuelle problemer. Behandlingen afsluttes med en 15 min. massage og evt. lak, hvis ønsket.

Varighed: 60 min.

Find mig på Facebook

På facebook deler jeg forskellige info og oplysninger, ting fra hverdagen og generelt kan du følge med i, hvad der sker i klinikken.